Aanstaande zaterdag radioactiviteit in de Molen van de Polder Westbroek

woensdag 10 mei 2017 21.36 uur | laatst gewijzigd: woensdag 10 mei 2017 21.22 uur | auteur: Richard Jannes

Tijdens de 45e editie van de Nationale Molendagen zullen ook dit jaar weer veel gelicenseerde zendamateurs op verschillende frequenties actief zijn tijdens het 'Mills On The Air' evenement. Evenals vorig jaar zullen ook in de Molen van de Polder Westbroek de radioamateurs van de VERON met de roepletters PI4UTR aanstaande zaterdag weer proberen zoveel mogelijk verbindingen te maken. Het publiek kan bij een bezoek aan de molen kennis maken met deze fascinerende hobby.

De molen die op steenworpafstand van de clublokatie aan de Daalseweg in Zuilen is gelegen werd vorig jaar ook al gebruikt door de zendamateurs van de afdeling Centrum. Molenaar Daan Ottevanger is zeer enthousiast over de hobby en heeft bij de afdeling gevraagd of er dit jaar ook weer interesse is. Het antwoord daarop was natuurlijk geen nee. 

De molen van de Polder Westbroek aan de Oostwaard 2 in Oud-Zuilen is geopend voor publiek op zaterdag en zondag. Naast de radioamateurs op zaterdag zijn er op beide dagen rondleidingen, informatie en gratis koffie en thee. U bent van harte welkom tussen circa 11.00 en 16.00 uur. Komt u bij voorkeur op de fiets of wandelend i.v.m. beperkte parkeergelegenheid.

Foto's MOTA 2016 Jeroen PA1JRN

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES