RTV Stichtse Vecht

Wonen in ’t nieuwe Kampje

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om woonzorgcentrum ’t Kampje in Loenen aan de Vecht een tweede jeugd te geven. Binnenkort zijn de verbouwingswerkzaamheden afgerond en is ’t Kampje (of zoals we nu zeggen: ‘t nieuwe Kampje) klaar om nieuwe bewoners te ontvangen. Op woensdag 24 mei is er Open Huis aan de Driehovenlaan 2 in Loenen aan de Vecht. Bezoekers zijn tussen 16.00 en 19.00 uur van harte welkom. Tijdens het bezoek krijgen belangstellenden alle kans om ’t nieuwe Kampje van dichtbij te beleven. Mensen kunnen rondkijken in het gebouw, een kijkje nemen in de modelwoning en zich laten informeren over eventuele woonmogelijkheden. Ook worden ze getrakteerd op een hapje en een drankje in een van de fonkelnieuwe gemeenschappelijke keukens.

Wonen in ’t nieuwe Kampje

’t nieuwe Kampje is een nieuw thuis voor zelfstandig wonende vitale ouderen, zorgbehoevende mensen en (relatief) jonge huurders. Deze mix zorgt voor evenwicht en diversiteit, voor levendigheid en informele contacten met binnen én buiten. ’t nieuwe Kampje biedt ook onderdak aan verschillende ondernemers en organisaties, waaronder de openbare bibliotheek. De bibliotheek is modern ingericht, een plek waar bewoners elkaar én hun dorpsgenoten ontmoeten. 

Happy ouwer

’t nieuwe Kampje is dan ook meer dan alleen maar een woonvoorziening. Het is de plaats waar ouderen ‘happy ouwer’ worden. Een belangrijke sociale voorziening voor heel Loenen aan de Vecht.

Een wijkje in het klein waar iedereen van harte welkom is. 

Meer informatie?

loenen@habion.nl