RTV Stichtse Vecht

OBS De Tweemaster Nigtevecht haalt €1191 op met Jantje Beton Loterij

In mei deed OBS De Tweemaster uit Nigtevecht mee met de Jantje Beton Loterij. In totaal haalden ze een bedrag op van €1191, door de verkoop van 397 loten.

De helft daarvan gaat naar de school zelf, daarmee gaan ze het schoolplein van de Samenwoonschool Nigtevecht nog leuker maken voor alle kinderen. De andere helft van het bedrag gaat naar Jantje Beton! Namens OBS De Tweemaster en Jantje Beton enorm bedankt voor de hulp en de gulle bijdragen!

Jantje Beton komt al bijna 50 jaar op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken. Dagelijks vrij buitenspelen en bewegen is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Tijdens het spelen leren kinderen belangrijke vaardigheden die nodig zijn om op te groeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen. Helaas is dit dus niet vanzelfsprekend. Maar met uw hulp kunnen we veel bereiken!

Wilt u nog meer weten over Jantje Beton of over OBS De Tweemaster Nigtevecht, kijk dan even op de website: www.jantjebeton.nl en www.tweemasternigtevecht.nl