Schrijf je nu in voor het nieuwe dansseizoen bij X-clusive Dance & Sports!

dinsdag 13 juni 2017 13.09 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 13 juni 2017 12.12 uur | auteur: Jessica
  • Foto: Picasa

De zomer staat om de hoek, wat ook betekent dat iedereen zich weer kan aanmelden voor het nieuwe dansseizoen bij dansschool X-clusive Dance & Sports Maarssen.

Alle lessen starten vanaf 1 September en het beloofd weer een spetterend seizoen te worden. Bij deze dansschool draait alles om gezelligheid, plezier en heel veel optredens in schitterende showkleding voor iedereen!

Kijk het bijgevoegde filmpje waarom jij ook wil dansen bij X-clusive Dance & Sports! De aanmeldingen voor het nieuwe seizoen komen nu al binnen, dus geef je snel op want vol=vol.

Naast alle danslessen staat er ook nog een divers aanbod aan sportlessen voor volwassenen op het lesrooster. Voor meer informatie over alle dans en sportlessen kunt u kijken op www.x-clusivedance.nl

Inschrijven voor het nieuwe seizoen kan door te mailen naar info@x-clusivedance.nl Dus hou jij van dansen, gezelligheid, gekkigheid, plezier maken, nieuwe vriendinnen maken, optredens en prachtige showkleding? Geef je dan nu op! X-clusive wenst iedereen een fijne zomer en hoopt ook jou te zien in September!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES