RTV Stichtse Vecht

Nieuw schansrecord voor Polsstokvereniging Stichtse Vecht

Er werden weer mooie sprongen gemaakt tijdens het fierljeppen afgelopen vrijdagavond. De jeugd van de verschillende verenigingen kwam op de schans van de Polsstokvereniging Stichtse Vecht in Haarzuilens bij elkaar om de krachten te meten. En bij het polsstokspringen is dat vrij duidelijk: wie het verst komt heeft gewonnen.

Het was mooi weer, het zonnetje brak door en dat maakt voor sommige springers een koele duik extra aantrekkelijk dus niet iedereen haalde de overkant. Maar nadat iedereen drie pogingen had gewaagd stonden er mooie afstanden op de teller. Zelfs het schansrecord van vorig jaar moest er aan geloven. In zijn tweede sprong haalde Chris Lodder een afstand van 9.12 meter. Een afstand die in de laatste ronde nogmaals werd gesprongen, wederom door Chris. Hiermee werd hij de winnaar van deze wedstrijd en gaat het nieuwe schansrecord op zijn naam de boeken in.

Voor alle uitslagen en de actuele wedstrijdkalender kunt u kijken op www.polsstokbondholland.nl. En als u zelf een keer een poging wilt wagen kunt u terecht op de website van de Polsstokvereniging Stichtse Vecht: www.pvsv.nl, daar vindt u een overzicht van de polsstokclinics die wij organiseren.