RTV Stichtse Vecht

Skeelerronde Maarssenbroek 2017 in een nieuw jasje.

Achter de schermen wordt heel hard gewerkt om ook dit jaar van de Skeelerronde een feest te maken! En er gaan nieuwe dingen gebeuren.

Zo is er onze samenwerking met het Safarifestival en kunnen deelnemers aan de Skeeler- of loopronde er voor kiezen om hun activiteit om te zetten in een ware duathlon!

De Skeelerronde wordt gehouden op 10 september 2017; gelijk met het Safarifestival. Het wordt die dag dus één groot sportief festijn met als doel: heel Maarssen in beweging. Bovendien valt het evenement samen met de Nationale Sportweek: sportiever kunnen we het niet maken!

Deelnemers aan de Skeelerronde kunnen er dit jaar voor kiezen om vooraf aan het skeeleren of lopen een aantal banen te zwemmen in zwembad Safari. Kortom: er staat een heuse duathlon op het programma. Maar ook voor mensen die minder goed ter been zijn is gedacht: onze rollatorronde is omgetoverd in de Rollende Ronde: mensen met rollator of in een rolstoel kunnen nu beiden deelnemen.

Het belooft in ieder geval één groot feest te worden met nog veel meer verrassingen! Inschrijven kan vanaf 1 juli via de website: www.skeelerrondemaarssenbroek.nl

Archieffoto RTV Stichtse Vecht