Eerste prijs voor Danceprofs voor solo en duo dans Modern

dinsdag 27 juni 2017 10.28 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 27 juni 2017 09.30 uur | auteur: Annette Richel

Zondagochtend vroeg zijn wij vertrokken met onze solo’s en duo’s naar attractiepark Slagharen voor de wedstrijd UDO Dance Master 2017. In de ochtendshow mochten eerst de 2 solo’s onder 14 starten. Deze meiden hebben zelf hun eigen solo gemaakt. Ze hebben de afgelopen twee maanden hard getraind om een goede solo neer te zetten.

De competitie was zwaar en helaas zijn zij niet in de prijzen gevallen.  Wel hebben ze positieve feedback ontvangen van de jury waar ze volgend seizoen aan kunnen werken om zo nog beter te worden.

Later in de middag stonden de solo en duo boven de 18 op het podium. Ze hebben mooi commentaar gehad van de Jury en het was spannend wie de eerste plaats had. Beide acts gingen naar huis met een welverdiende eerste prijs naar huis. Meiden van harte gefeliciteerd, jullie hebben het verdiend.

Wij staan als dansschool ook voor de verborgen talenten van onze leerlingen, hierdoor hebben wij als enige dansschool in Maarssen en Nieuwerbrug vorig jaar al een start gemaakt met het individuele talent van leerlingen te ontwikkelen door middel van duo en solo dans aan te bieden.

Wil jij ook een solo of duo training? Schrijf je dan nu in via www.danceprofs.nl/solo-en-of-duo-dansen/

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES