RTV Stichtse Vecht

Altijd al als receptioniste willen werken?

Dan is dit uw kans! Vindt u het fijn om collega’s te hebben, lekker bezig te zijn en met een voldaan gevoel naar huis te gaan? In ‘De Vondel’ in Maarssendorp, het wijkontmoetingscentrum waarin het kantoor van Welzijn Stichtse Vecht zich bevindt, zijn wij dringend op zoek naar vrijwillige ondersteuning bij de receptie. Wij zoeken op dit moment iemand voor de maandagochtend en donderdagmiddag (en eventueel vervanging tijdens afwezigheid/vakantie).

Naast het aannemen en doorverbinden van de telefoon, staat u de mensen te woord die aan de balie komen en helpt hen verder. Daarnaast omvat het werk nog enkele lichte administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Bent u een echt mensen-mens, bent u geduldig, flexibel, heeft u een luisterend oor en kunt u aardig met de computer overweg?  Het team van de receptie heet u van harte welkom!

Ik maak graag een afspraak met u voor een vrijblijvend kennismakinggesprek! Lionne Schnitzeler (vrijwilligerscoördinator) 0346-290726 ofl.schnitzeler@welzijnsv.nl. Ik werk op maandag en dinsdag. Kijk gerust eens op onze site www.welzijnstichtsevecht.nl