RTV Stichtse Vecht

23.000 (hoofd)prijzen en kortingsbonnen bij Bison prijzenfestival

De hele maand juli en augustus staat bij Bison Shopping Center in het teken van het Bison Prijzenfestival. Met ruim 40 deelnemende winkels en meer dan 23.000 prijzen is afgelopen maandag de scan en winactie succesvol gestart. Naast een breed pakket met prijzen, kortings- en actiebonnen is er elke week is er een nieuwe superhoofdprijs, aangeboden door TUI, KL2000, Specsavers, D-reizen, Bisonder Wonen en Bison Juwelier.

Superhoofdprijzen 
Elke week heeft het Bison Prijzenfestival een wisselende superhoofdprijs. TUI bijt deze week het spits af met een reischeque ter waarde van 500 euro. In de daarop volgende weken maak je kans op een fiets van KL2000 ter waarde van 749 euro. Twee brillen aangeboden door Specsavers - elk ter waarde van 500 euro en een door D-reizen aangeboden een reischeque van 500 euro. Voor de klussers is er een wooncadeaubon van Bisonder Wonen ter waarde van 1000 euro en in de laatste actieweek sluiten we het festival af met een superhoofdprijs van Bison Juwelier: een ring met briljant met een waarde van 1000 euro. De superhoofdprijs wordt elke week aangekondigd op facebook/bisonshoppingcenter.

Geen superhoofdprijs gewonnen? Tot 27 augustus maak je nog kans op vele andere prijzen. Onder andere kledingcadeaubonnen, bowling arrangementen, cadeaubonnen voor eten en drinken, bloemenbonnen en staatsloten. En dit is nog maar een kleine greep uit alle prijzen die door de winkeliers van BISON shopping center zijn aangeboden.

Hoe werkt scan en win? 
Deelnemen aan de actie is eenvoudig, je herkent de deelnemende winkels aan de actieposter. Daar ontvang je bij elke uitgave boven de 15 euro een scan en winkaart (je krijgt één kaart per kassatransactie). Ga met deze scankaart naar het scanapparaat op het middenplein, scan de code en je ziet direct of je een prijs hebt gewonnen.

Deelnemende winkels  
De volgende winkels doen mee met het Bison Prijzenfestival:  

AKO, Gall & Gall, Pearle opticiens, Aktiesport, Hunkemoller, Pompidou, Albert Heijn, Jamin, Primera, Bison Bowling, Keurslagerij, Pro Hair, Bison Juwelier, Kinderen van Belle, Restocorner, Bisonder wonen, Kippie, Roelofsen Bloemen, Bakkerij Brokking, KL 2000, SAMS, Cosmo Kappers, La Plaza & La Bella, Shoeby, De Vries, Man of the world, Specsavers Opticiens, De Weegschaal, Marpa lederwaren, Takko, Dirk van den Broek, Miss Etam, The Stone, D-Reizen, MS Mode, TUI, Eyewish Opticiens, Multivlaai, Van Haren, Forza, Nelson, Vero Moda, Volendammer Visboer .