RTV Stichtse Vecht

Een uurtje voor uw buurtje…….

Misschien niet letterlijk uw buren, maar wellicht kunt u een medebewoner van Stichtse Vecht blij maken met een uurtje van uw tijd!! Een uurtje gezelschap voor hen, die zich eenzaam voelen. Het is fijn als er iemand is, die regelmatig bij hen op bezoek komt om een praatje te maken en een kopje koffie/thee te drinken. Veel mensen zijn aan huis gebonden en familie woont vaak ver weg of is er niet (meer). Een vrijwilliger die op bezoek komt, is een lichtpuntje waar ze naar uit kunnen kijken! Of meer praktisch: een boodschap doen voor een oudere mevrouw, die het zelf niet meer kan. Voor mensen, die zelf niet meer in de tuin kunnen werken, is het een uitkomst als een vrijwilliger hun tuintje wil onderhouden. Het gaat dan om wat snoeiwerk, gras maaien, de heg knippen en andere lichte tuinwerkzaamheden. Zo kunnen ze toch in hun huis blijven wonen en genieten van een mooie tuin.

Wij bieden u een dankbare tijdsbesteding en een gezellige werkomgeving met fijne collega’s. Als vrijwilliger kunt u zich inschrijven voor onze gezellige activiteiten die wij voor al onze vrijwilligers organiseren. U ontvangt regelmatig onze nieuwsbrief, waarin wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen Welzijn Stichtse Vecht. Uiteraard bent u tijdens al uw werkzaamheden als vrijwilliger door ons verzekerd.

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Lionne Schnitzeler, vrijwilligerscoördinator (0346-290710). Kijk ook eens op onze site www.welzijnstichtsevecht.nl