RTV Stichtse Vecht verplaatst naar kanaal 36

zaterdag 21 maart 2015 09.36 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 21 maart 2015 10.15 uur | auteur: Ries Engbersen

Zoals u wellicht reeds vernomen heeft, gaan UPC en Ziggo dit jaar samen verder. Een aantal tarieven en diensten wijzigt daardoor. Graag informeren we u wat er voor RTV Stichtse Vecht verandert per woensdag 1 april aanstaande. Dit is GEEN 1 april grap.

Zoals u wellicht reeds vernomen heeft, gaan UPC en Ziggo dit jaar samen verder. Een aantal tarieven en diensten wijzigt daardoor.Als gevolg van het nieuw samengestelde zenderpakket van ZIGGO wijzigen sommige zenders en kanaalnummers. Dientengevolge wijzigt ook het kanaalnummer waarop ons radio- en televisiesignaal in het digitale pakket wordt doorgegeven.

Op  de website  http://www.upc.nl/ klantenservice/wijzigingen vindt u een overzicht van de zender- en  kanaalwijzigingen. Het volledige zenderoverzicht is te vinden op http://www.upc.nl/pdf/ zenderoverzicht-april.pdf  Tevens is op www.upc.nl/opnieuwinstellen aanvullende informatie over het instellen van de radio en televisie te vinden. Door deze wijzigingen moeten ingestelde opnames en favorieten vanaf 1 april opnieuw ingesteld worden. Alle ZIGGO klanten ontvangen een instructiebrief hoe ze hun televisie opnieuw moeten instellen.

Concreet betekent bovenstaande voor RTV Stichtse Vecht:

Digitale doorgifte: Radio,  de radiozender wordt vanaf woensdag 1 april (no joke) op kanaalnummer 915 doorgegeven. Kijkers met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 358. De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt dan beëindigd. Televisie: De televisiezender wordt vanaf woensdag 1 april 2015 (no joke) op kanaalnummer 36 (zowel voor ZIGGO als UPC) doorgegeven. Kijkers met een CI+ module dienen af te stemmen op kanaal 332. De doorgifte op de huidige kanaalnummers wordt dan beëindigd.

Analoge doorgifte, Wellicht ten overvloede delen wij u mee dat de huidige analoge radio- en televisiedoorgifte voor uw lokale omroep blijft zoals het nu is.

 

 

 

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES