Bruidspaar Koning-Visser uit Breukelen 60 jaar getrouwd

maandag 24 juli 2017 15.22 uur | laatst gewijzigd: maandag 24 juli 2017 16.48 uur | auteur: Ria Poot

Leen en Nettie Koning-Visser kregen maandag 24 juli bezoek van locoburgemeester Warner van Vossen. Hij kwam het bruidspaar namens de gemeente Stichtse Vecht feliciteren met hun diamanten huwelijk.

Leen (78) en Nettie (78) Koning-Visser zijn beiden geboren in Amsterdam. Daar leerden ze elkaar ook kennen, door muziek en samen dansen. Het bruidspaar woont inmiddels ruim 45 jaar in Breukelen. Ze hebben 2 kinderen, 4 kleinkinderen en 1 achterkleinkind.

In zijn werkzame leven was Leen Konig hoofd Financiën, stadsdeel Rivierenbuurt, bij de Gemeente Amsterdam. Zijn vrouw werkte bij de Videotheek Breukelen. Aan hobby's geen gebrek. Beiden zijn ze lid van de Bridgeclub Breukelen. Daarnaast doet Leen aan biljarten en schilderen en Nettie houdt van puzzelen. Het bruidspaar heeft veel verre buitenlandse rondreizen gemaakt. Nettie is al enige jaren actief als vrijwilliger bij Computer Cafe (SCC-Seniorweb) in de Angstel. Leen was vroeger coach jeugd voetbal Nijenrodes.

Het feestje met de familie heeft het bruidspaar al gehad: in het Pinksterweekend waren zij met alle kinderen en kleinkinderen in Hof van Saksen in Drente. Toen ze 50 jaar getouwd waren hebben ze daar de bruiloft gevierd. Nu was er een diner met de familie.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES