RTV Stichtse Vecht werkt mee aan uniek televisieprogramma tijdens Open Studio Dagen

donderdag 10 augustus 2017 11.56 uur | laatst gewijzigd: donderdag 10 augustus 2017 13.14 uur | auteur: Robbert Oelp

RTV Stichtse Vecht werkt zaterdag 9 september mee aan de unieke tv-marathon ‘Kloppend Hart’, een gezamenlijke productie van lokale omroepen in Nederland, de Open Studio Dagen en het Rode Kruis. Tijdens dit vijf uur durende programma is te zien en te horen waar de lokale omroep in Nederland voor staat. De tv-marathon wordt live uitgezonden vanuit Beeld en Geluid op het Hilversumse Media Park tijdens de Open Studio Dagen, een groot mediaspektakel op zaterdag 9 en zondag 10 september.

Kloppend Hart
Kloppend Hart is een spetterend programma met muziek, gasten reportages en live-verslaggeving voor en door lokale omroepen in Nederland. In de uitzending is speciale aandacht voor het Rode Kruis, de noodhulporganisatie die op deze dag haar 150-jarig bestaan viert.  Het programma is zaterdag 9 september van 12.00 tot 17.00 uur te volgen via het televisiekanaal van RTV Stichtse Vecht.

Open Studio Dagen
Bezoekers kunnen op het Media Park in Hilversum ook een kijkje nemen achter de schermen van het programma of bij één van de vele andere activiteiten van de Open Studio Dagen.  Tijdens de Open Studio Dagen is van alles te beleven op het Media Park in Hilversum: VR-experiences, masterclasses presenteren, optredens van artiesten tot het maken van een commercial.

Meer informatie over ‘Kloppend Hart’ en de Open Studio Dagen: www.openstudiodagen.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES