Mama Lokaal Maarssenbroek nu wekelijks open

vrijdag 08 september 2017 11.08 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 08 september 2017 12.13 uur | auteur: Ouders Lokaal

Vanaf heden opent Mama Lokaal Maarssenbroek wekelijks haar deuren voor jonge moeders en zwangeren. Elke week is er wel iets leuks of interessants. Zo komt bijvoorbeeld vrijdagochtend 22 september aanstaande Elke Wildenborg als speciale gastvrouw bij Mama Lokaal langs.

Elke is docent babygebaren en zal meer vertellen over babygebaren en de voordelen ervan. Daarna leert ze de (bijna) moeders een aantal gebaren waar je thuis met je kindje mee kunt oefenen. En uiteraard is er tijd en ruimte om al je vragen aan haar te stellen.

Over Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Aanmelding is niet nodig. Je kunt elke vrijdag gewoon binnenlopen tussen 10:00-11:30uur. Mama Lokaal is gevestigd in Bibliotheek Maarssenbroek (Bisonspoor). Je bent van harte welkom met je kind(eren).

Mama Lokaal Whatsapp
Er is ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Maarssenbroek. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, kun je elkaar vragen voorleggen over bijvoorbeeld opvoeding en worden er onderling tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES