MHV Maarssen gaat voor Clubtribune met de Grote Clubactie 2017!

zondag 10 september 2017 14.18 uur | laatst gewijzigd: zondag 10 september 2017 15.19 uur | auteur: MHV Maarssen

Leden van hockevvereniging MHV Maarssen starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Jeugdleden verkopen de loten huis-aan-huis; daarnaast zet de vereniging digitale kanalen in voor de verkoop (door senioren). Zo gaan de leden samen inkomsten ophalen voor de club!

MHV Maarssen gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Goran van Tol en Gerben Broekman, clubcoördinatoren van MHV Maarssen (foto): “Dit jaar hopen wij met de opbrengst een MHV Clubtribune te kunnen gaan aanschaffen. Wij zijn een sportieve familieclub en hebben professionele ambities. Bij deze ambities hoort o.a. ook een MHV Clubtribune, om ook zo onze spelers te kunnen aanmoedigen! Wij kunnen de steun van onze omgeving, zakelijke en privé dus zeer goed gebruiken vanaf 16 september!”

Mensen die loten kopen maken kans op zeer mooie prijzen, zoals o.a. de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Tevens zal de MHV Maarssen ook zelf middels partners prijzen beschikbaar stellen voor ‘die leden en/of teams’ die de meeste loten verkopen. Waaronder uiteraard een ‘ereplaats op de MHV Clubtribune!’

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES