Renovatie voor entree strandbad Maarsseveense Plassen

maandag 11 september 2017 18.22 uur | laatst gewijzigd: maandag 11 september 2017 19.26 uur | auteur: Robbert Oelp
Foto Maarsseveense Plassen genomen vanuit de Hoofdingang.

Vanaf 18 september werkt Recreatieschap Stichtse Groenlanden aan de renovatie van de entree van het Strandbad van de Maarsseveense Plassen. Meer groen en nieuwe faciliteiten maken de ingang aantrekkelijker en veiliger. De werkzaamheden duren tot eind 2017. Horeca, het kinderdagverblijf en de parkeerplaats blijven tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

De entree van het Strandbad van de Maarsseveense Plassen is zichtbaar verouderd en renovatie is nodig. Het Recreatieschap Stichtse Groenlanden ontwikkelt daarom een promenade voor de ingang van het strandbad. Op het plein voor het pannenkoekenrestaurant komt een nieuwe inrichting en verharding met daarin opgenomen een fontein (bedriegertjes) om in te spelen. Nieuwe hekken zorgen voor een betere doorgang bij binnenkomen en weggaan. Verder krijgt het kassagebouw een nieuw aanzien en wordt de fietsenstalling verplaatst. Ook laat het recreatieschap op het parkeerterrein nieuwe paaltjes plaatsen op strategische plaatsen, voor betere veiligheid bij het halen en brengen van kinderen voor het kinderdagverblijf.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES