‘Op expeditie naar de toekomst van Stichtse Vecht’

dinsdag 12 september 2017 11.23 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 12 september 2017 12.29 uur | auteur: PB Gemeente Stichtse Vecht

Gemeente Stichtse Vecht heeft motivator Peter Blokland opnieuw uitgenodigd voor een nieuwe inspiratiesessie. Op dinsdag 26 september praat Blokland met medewerkers van de gemeente, inwoners en ondernemers over onze mindset, onze denkstijl. Hoe kunnen ambtenaren met het oog op de toekomst van Stichtse Vecht de mindset gebruiken in projectteams, in hun eigen werksituatie, maar ook richting klanten? Wat is er nodig om een gemeenschappelijke taal te ontwikkelen voor leiderschap die het mogelijk maakt om elkaar te coachen, feedback te geven, te helpen en te inspireren? De bijeenkomst is van 14.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het bedrijfsrestaurant van het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen. U bent van harte welkom.

Peter Blokland

Blokland inspireert werkgevers en werknemers in de veranderende wereld van werk. Hij is een veel gevraagd motivator en een inspirerende spreker, die zijn grote passie voor avontuur en exploratie combineert met zijn beroep als partner in het versterken van onderlinge relatie in organisaties. Peter stimuleert de professionele ont­wikkeling van zijn klanten. Op de werkplek, maar ook in de natuur. Blokland heeft meerdere loodzware expeditietochten gemaakt in Arctisch & Antarctisch gebied. De ervaringen en lessen uit de expedities gebruikt hij als metafoor voor op de werkvloer. Meer informatie over hem is te vinden op: www.peterblokland.nl.

 

Inspiratiesessies

Eens per maand organiseert de gemeente een inspiratiesessie om medewerkers te inspireren om over hun eigen werk na te denken. Hoe kun je je werk anders, leuker en effectiever doen? De organisatie gelooft daarbij in de kracht van ieder individu, en zijn ervan overtuigd dat als je werk doet waar je energie van krijgt, het resultaat beter is. Daar hebben zowel  medewerkers, inwoners en ondernemers profijt van.

 

Aanmelden

Wilt u bij de sessie aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk maandag 25 september een e-mail naar inspiratiesessie@stichtsevecht.nl en vermeldt hierin uw naam en van welke organisatie u bent. Uw vragen kunt u ook sturen naar dit e-mailadres of neem telefonisch contact op via 14 0346.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES