RTV Stichtse Vecht

Woonwinkel Interhoff verhuist naar nieuwe showroom

De ontwerpstudio en woonwinkel van Interhoff gaat verhuizen. Na ruim 15 jaar verhuist Interhoff van de Maarssense Kaatsbaan naar de Nassaustraat in Maarssen. De showroom wordt de komende maanden verbouwd om het nieuwe storedesign te realiseren. In november van dit jaar opent Interhoff de deuren van een volledige nieuwe showroom van 530 m2.

De kracht van de fysieke winkel
Directeur Rijnie Nijhoff: “Juist nu mensen zich steeds vaker online oriënteren, wordt de rol van de fysieke winkel steeds belangrijker. Als speciaalzaak bieden we klanten expertise, ervaring, service en persoonlijk contact. Uiteindelijk draait wonen vooral om beleving en emotie.

Daarom leggen we de nadruk niet alleen op onze producten, maar laten we ook zien wat we kunnen: zo hebben onze interieurontwerpers een werkplek midden in onze showroom gekregen, zodat iedereen ‘live’ kan meekijken met het ontwerpproces.”

Samenwerking met JosDeVries The Retail Company
JosDeVries ontwikkelde het vernieuwde winkelconcept van Interhoff. Dit retaildesign-bureau heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen van retailconcepten. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa, Rusland en het Midden-Oosten. Maar deze opdracht was een thuiswedstrijd, het hoofdkantoor van JosDeVries is namelijk ook gevestigd in Maarssen.