RTV Stichtse Vecht

DARTSTOERNOOI & DEMONSTRATIE YAPPING GOBS BREUKELEN

De Yapping Gobs organiseert 14 oktober een dartstoernooi. De opbrengst van het toernooi gaan deels naar Kika. Aileen de Graaf zal demonstratie verzorgen en wedstrijdjes spelen tegen aanwezigen. (Verkorte toernooi informatie vindt u onderaan dit artikel.)

De Stinzenhal zal deze dag in het teken staan van de edele dartsport. Deelname en aanwezigheid staan open voor iedereen. Voor deelname geldt echter wel een voor inschrijving en deelname kosten. Vanaf 14:45 start het toernooi en zal tot 23:00 duren.

Tussen het middag en avond programma zal Aileen de Graaf  aanwezig zijn. Vanaf ca. 17.00 uur zal ze wedstrijden spelen tegen een vergoeding van €5,=. De opbrengst hiervan zal voor Kika zijn.

Demonstratie
Het avond programma zal rond 18.00 uur beginnen met een dartsdemonstratie van Aileen de Graaf, deze wordt u gratis aangeboden. Er zal via o.a. verloting legs tegen haar kunnen worden gespeeld.
Aileen de Graaf is een van de beste dartsters ter wereld. In 2017 won ze de onder andere de BDO World Trophy, werd ze Nederlands ranking kampioen en was ze halve finalist op de Lake Side. Ze is ambassadrice van Dartsforever.  Meer informatie op:  http://nl.wikipedia.org/wiki/Aileen_de_Graaf

Kika 
KiKa financiert wetenschappelijk onderzoek naar kanker bij kinderen. Op dit moment geneest 75% van de kinderen met kanker. Dat is goed, maar niet goed genoeg. KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek nodig gericht op kinderkanker. Dus wij hopen op een gezellige dag en een mooie opbrengst voor Kika

Yapping Gobs
Deze actieve dartvereniging is opgericht in 1988 en heeft haar club avonden op vrijdagavond in de Stinzenhal. De competitieteams spelen  van de 5e t/m de 1e divisie van Dart Bond Midden Nederland. Speelavonden zijn op dinsdag en donderdagavond in Café “De Breukelaer”. 
Meer informatie op http://www.yappinggobs.nl 

Toernooi informatie
Datum           14 oktober 2017
Aanvang        14.45 uur (zaal open 14.00)
Deelname      Op basis van voorinschrijving via yappinggobs@hotmail.nl  (max. 48 deelnemers)
Inschrijfgeld  €10,=
Locatie           Stinzenhal, Breukelen
Entree            Gratis