RTV Stichtse Vecht

Kinderen uit Stichtse Vecht zijn geselecteerd voor Beauty en het Beest.

Afgelopen zondag was het zover, de auditie van Beauty en het Beest in Utrecht. Meer dan 140 kinderen hebben deelgenomen aan de auditie Beauty en het Beest. Uiteindelijk zijn 40 kinderen selecteert, waaronder ook kinderen uit Stichtse Vecht.

Mede dankzij Dansschool Danceprofs zijn we als Stichtse Vecht goed vertegenwoordigt in dit stuk. Beauty en het Beest is een muzikale spektakel met dans. Tijdens de kerstvakantie is deze voorstelling te zien in het Stadsschouwburg te Utrecht. Alle kinderen uit Stichtse Vecht heel veel succes met het harde trainen de aankomende tijd.

Monster of prins?
Welk meisje heeft de moed om een monster te kussen? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo donker en dik. Echt afstotelijk. Maar soms moet je doorzetten. Terwijl ze achter een pratend paard aanrent, raakt Beauty verdwaald in een wereld van kwaadaardige kinderen en goedhartige helpers. Ze plukt aardbeien in de sneeuw, slaapt bij een poel en danst uren op het mos. En maar volhouden, totdat het monster een prins wil worden. Een betoverend liefdesverhaal voor iedereen van 8 tot 108!

Wil jij ook naar de voorstelling? www.stadsschouwburg-utrecht.nl

Tekst, regie: Moniek Merkx
Met: Niek van der Horst, Rosa van Leeuwen, Freek Nieuwdorp, Gale Rama, Jurriën Remkes, Anneke Sluiters, Jens van Huizen (stage), Gihan Koster (stage), acht zangers van het Nederlands Kamerkoor en in elke stad een groep lokale kinderen en jongeren
Muziek: Joop van Brakel e.a.
Decor: Sanne Danz
Kostuums: Nicky Nina de Jong
Licht: Gé Wegman
Choreografie: Art Srisayam
Beeld: Noa Verhofstad
Coproductie: Maas theater en dans, Stadsschouwburg Utrecht, het Nederlands Kamerkoor www.maastd.nl,
www.nederlandskamerkoor.nl,
www.stadsschouwburg-utrecht.nl
https://youtu.be/ooE9qOMRQT8