Korfbalteams ESDO B1 en E2 uit Kockengen kampioen

zondag 08 oktober 2017 17.24 uur | laatst gewijzigd: zondag 08 oktober 2017 18.30 uur | auteur: Charina Kleinveld

Afgelopen zaterdag 7 oktober werden maar liefst twee teams van ESDO kampioen! Als eerste speelde de B1, gesponsord Boele Grond- en Beschoeiingswerken, haar kampioenschapswedstrijd tegen Fiducia B3.

Eigenlijk had ESDO al genoeg punten om zich kampioen te noemen, maar het is natuurlijk altijd leuk om de laatste wedstrijd dan ook nog te winnen. Al direct aan het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat ESDO de betere ploeg was. Het ene doelpunt na het andere viel.

Alle spelers waren in topvorm! Met een score van liefst 9 – 3 was de overwinning binnen en na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter was ESDO een terechte kampioen.

Tegelijkertijd kwam ESDO E2, gesponsord door Bakkum Elektrotechniek BV, in actie. De kinderen moesten even op gang komen, maar met een ruststand van 4-0 bleek dat zij duidelijk de baas waren. De kansen werden netjes afgerond en er werd goed verdedigd. ESDO E2 won met 9 - 1.

Aankomende zaterdag krijgt de D2 opnieuw een kans voor het kampioenschap, zij spelen om 10.00 thuis tegen Luno, jij komt toch ook?

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES