RTV Stichtse Vecht

Henny de With secretaris van Het Gilde Stichtse Vecht neemt afscheid

Het Gilde Stichtse Vecht is een non-profit organisatie, die zich met brede kennis, kunde en ervaring inzet om anderen te helpen. Henny is oprichter van Gilde Stichtse Vecht en in al die jaren de initiatiefnemer van vele activiteiten. Henny schoof met regelmaat aan bij het RTV Stichtse Vecht zaterdag programma 'Liefdewerk Oud Papier' en had daar afgelopen zaterdag zijn laatste uitzending. Aan het eind van dit jaar neemt Henny na achttien jaar afscheid als secretaris van het Gilde.

Afgelopen zaterdagmiddag was in het programma Liefdewerk Oud Papier,  Henny de With, secretaris en Dennis Reimus, coach van het Power project van Het Gilde Stichtse Vecht. 

Het Gilde Stichtse Vecht organiseert de verenigingsmarkten, vrijwilligersdag en vrijwilligersverkiezingen en wandelingen door de prachtige omgeving van Stichtse Vecht. Maar het ondersteunen van non-profit organisaties en sportclubs behoren ook tot de werkzaamheden van deze bijzondere organisatie.

Er is op 4 november de vrijwilligersdag in Bisonspoor. De vrijwilligersdag 2017 begint van 10.00 tot 16.00 uur. Op 24 november is er het vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van Stichtse Vecht waar tevens de vrijwilliger en vrijwilligergroep van het jaar bekend wordt gemaakt. De avond begint 19.30 uur en eindigt om 22.30 uur.

POWER begint met een reeks van vijf inspiratieworkshops. Coach Dennis Reimus gaat met de deelnemers in gesprek over hoe zij in het leven staan en waar op dit moment hun interesses of behoeften liggen. Begeleiders reiken daarvoor (levens)thema’s aan. Deze thema’s hebben betrekking op vijf levensdomeinen:

* lichaam en geest
* sociale contacten
* materiële situatie
* arbeid en activiteiten
* inspiratie en zingeving

Na de vijf workshops hebben veel deelnemers plannen gemaakt. Sommigen sluiten zich liever aan bij een bestaande organisatie. Anderen broeden wellicht nog op mogelijkheden. Weer anderen laten alles eerst even bezinken. Wilt u meer informatie over dit project, ga dan naar de website van www.gilde-stichtsevecht.nl

Presentatrices Marga van Wees en Wil Kannegieter: 'We wensen Dennis veel succes met het Power Project en Henny de With alle goeds voor de toekomst, het was een eer om je in de uitzending te hebben.'