RTV Stichtse Vecht

Eigen bijdrage Maarssen 2000: 'Veel verwarring over aanslag Waterschapsbelasting van Waternet in Maarssenbroek en Breukelen'

Maarssen 2000 is de afgelopen week benaderd door inwoners uit Maarssenbroek en Breukelen over een aanslag van Waternet. Eerder deze week waren het inwoners waar de aanslag via de Berichtenbox van Mijn Overheid binnenkwam en sinds zaterdag ook inwoners die de aanslag op papier in de brievenbus kregen. Het betrof inwoners die al eerder een aanslag van Waterschap Amstel Gooi en Vecht (AGV) of het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) hadden gekregen.

Nadat wij door de eerste inwoners benaderd waren, gaven wij het advies contact met Waternet op te nemen en om uitleg te vragen. Deze inwoners melden "Waternet is stomverbaasd en ze weten niet hoe het kan. Bezwaar wordt gegrond verklaard, maar de oorzaak is niet bekend...."

Heeft u als inwoner ook een aanslag van Waternet gekregen betaal deze dan niet, maar bel dan eerst even naar Waternet op 0900 9394 (normaal tarief) en maak bezwaar tegen deze aanslag.

Maarssen 2000 zal morgen ook contact opnemen met Waternet om om uitleg te vragen. Wordt vervolgd.....