Zes genomineerden verkiezing vrijwilliger(s) van het jaar 2017

vrijdag 10 november 2017 22.45 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 10 november 2017 22.48 uur | auteur: Gilde Stichtse Vecht
Foto: Jan Van Dam

Dit jaar was er weer de mogelijkheid om groepen vrijwilligers en individuele vrijwilligers voor te dragen. De organisatie van deze verkiezing was in handen van Gilde Stichtse Vecht. Er waren 28 voordrachten van verenigingen en organisaties uit de verschillende kernen van de gemeente maar ook uit verschillende sectoren van het vrijwilligerswerk. Dit is een een zeer hoge score hetgeen weergeeft de aandacht en waardering voor het vrijwilligerswerk in onze gemeente. Uit al deze voordrachten kwam duidelijk naar voren de inzet en motivatie van de vele vrijwilligers in deze kernen. Voor de jury was het een moeilijke opgave om te komen tot drie genomineerden. Na langdurig beraad zijn er drie groepen vrijwilligers genomineerd. De Voedselbank Stichtse Vecht, Park Podium Boom & Bosch en Graag Gedaan Breukelen. Er zijn ook drie individuele vrijwilligers genomineerd Ester Pesiwaissa- Ririassa ( FC Breukelen), Vincent Stapper (Hartreanimatie Stichtse Vecht, EHBO afdeling Vreeland, Sportraad Stichtse Vecht en DOS Vreeland) en Arjan Kroon ( RTV Stichtse Vecht - Sinterklaasintocht Maarssen). (Archieffoto RTV Stichtse Vecht).

Vrijdag 24 november a.s. wordt tijdens de vrijwilligers feestavond in het theater 4 en 1 in Breukelen, door de voorzitter van de jury,  wethouder  mw. Linda van Dort, bekend gemaakt wie van de genomineerden groepen en individueel vrijwilligers de vrijwilligersprijs 2017, een prachtig beeldje ontworpen door beeldend kunstenaar Lolke van der Bij,  in ontvangst mag nemen.  Dit wordt een spannend moment voor de genomineerden.  Alle verenigingen /organisaties hebben van de vrijwilligerscentrale een uitnodiging ontvangen om zich te laten vertegenwoordigen op deze vrijwilligersfeestavond.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES