Schoentje zetten bij Mama Lokaal

maandag 20 november 2017 08.53 uur | laatst gewijzigd: maandag 20 november 2017 08.55 uur | auteur: Persbericht Ouders Lokaal

Sinterklaas is weer in het land! Kom je aanstaande vrijdag 24 november je schoentje zetten bij Mama Lokaal? We zullen een schoentje knutselen en hem dan samen zetten met het zingen van liedjes. Wat zullen de pietjes erin stoppen? Zie onze website voor meer informatie.

Over Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders elke vrijdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom. Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom!

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Over Ouders Lokaal
We zijn allemaal dol op onze kinderen. Brengen ze met liefde groot en steunen ze daar waar we kunnen, zo goed als we kunnen. Behalve leuk is opvoeden van kinderen ook een hele uitdaging en ontdekkingsreis. Geen kind is hetzelfde en fasen en verrassingen volgen elkaar in rap tempo op. Aan ons als ouder om daar zo goed mogelijk op in te spelen. Ervaringen delen en Inspiratie bij al die uitdagingen is dan ook best fijn en handig.

Ouders Lokaal erkent dit en is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Ouders Lokaal hoopt dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente. Heb je een leuk idee? Of wil je ons helpen als vrijwilliger bij het organiseren van de diverse initiatieven? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES