X-clusive Dance on Ice

zaterdag 02 december 2017 11.19 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 02 december 2017 11.23 uur | auteur: X-clusive Dance

De ijsbaan van Maarssen is geopend en dat begon met een super leuke optocht vanaf het Harmonieplein. Wel 40 danseressen van X-clusive Dance & Sports liepen dansend voorop met hun glimmende pom poms.

Deze stralende meiden waren niet te missen, wat deden ze het leuk! Heel even stond Maarssen-dorp op zijn kop! Eenmaal bij de ijsbaan aangekomen gingen de meiden snel staan voor een openingsdans en daarna gingen de lichten aan en werd de ijsbaan geopend door de kinderburgemeester.

Na de opening mochten de mensen allemaal door de poort van Goudestein. Ondertussen hadden de X-clusive dancers een erehaag gemaakt en onder het geluid van een coole yell mocht iedereen door deze erehaag naar binnen. Binnen was het enorm gezellig, want iedereen mocht gratis schaatsen!!

Het was dolle pret op de ijsbaan en af en toe zagen wij zelfs op het ijs nog wat dansjes voorbij komen van de danseressen. Wil jij de danseressen van X-clusive ook eens bewonderen? Op vrijdag 15 december zijn ze te zien op het Harmonieplein tijdens lichtjesavond, om 18.00, 19.00 en 20.00. Voor meer informatie over de danslessen kunt u kijken op www.x-clusivedance.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES