Winst en verlies voor BVL Nassau Tapijt

maandag 04 december 2017 07.57 uur | laatst gewijzigd: maandag 04 december 2017 08.02 uur | auteur: BVL Nassau Tapijt

De twee teams van BVL Nassau Tapijt kwamen weer in actie. Dit keer winst en verlies voor de biljartvereniging uit Maarssen.

BVL Nassau Tapijt 1 verliest met 6-3 van Poortdijk 5.
Harrie Meijer was niet in goeden doen en verloor kansloos van Ton v Hattum.Laurens Niekerk kon niet echt imponeren en verloor nipt van Cees v Jongenelen. Adri Stolker was de eerste die voor BVL Nassau Tapijt een puntje in de wacht wist te slepen door gelijk te spelen tegen Peter v Gijn. Klaas Hendrik tenslotte ging wel voor de volle winst en won eenvoudig van Marlon Spies.

BVL Nassau Tapijt 2 wint met 5-2 van Padoc 10.
Dave Tjoeng pas een partijtje verloren dit jaar haalde ook nu weer de punten voor zijn team binnen. In 30 beurten trok Dave tegen Henry de Kruyf nipt aan het langste eind, Henry kwam er maar 2 tekort. Kees Rading won eveneens zijn partij op de valreep in 31 beurten won hij van Jules v Baardwijk die maar 1 caramboles tekort kwam. Nando Broeke speelde tegen Gerard Michiels een marathon partij die net als de vorige 2 partijen tot aan het einde spannend bleef, uiteindelijk moest Nando leidzaam toezien dat het kwartje dit keer de verkeerde kant opviel en de punten naar Padoc gingen Nando kwam slechts 1 carambole te kort.

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES