RTV Stichtse Vecht

Winst voor teams BVL Nassau Tapijt

Biljartvereniging Langegracht, zoals BVL voluit heet, is een Maarssense biljartvereniging. De diverse teams van de vereniging speelden hun wedstrijden.

BVL Nassau Taspijt 1 wint met 5-4 van De Biezen 3.
Erik van Rhee moest leidzaam toezien hoe Joep van Putten net de punten voor zijn neus weg pikte Erik kwam slechts 2 caramboles te kort en maakte ook nog een mooie serie van 10. Harrie Meijer won van Adrie van Houwelingen in 33 beurten en een mooie serie van 12 legde Harrie Adrie over de knie.Laurens Niekerk had vervolgens geen enkele moeite om van Adrie van Zuidam te winnen. Adrie Stolker verloor vervolgens kansloos van Bert Wiekens.

BVL Nassau Tapijt 2 wint met 7-0 van Het Fust 1.
Kees Rading won in een goede en tot het eind toe spannende partij in 26 beurten van Steven Smith. Nando Broeke speelde Ad Werkhoven helemaal van de tafel in maar 20 beurten en een moyenne van 1,80 en ook nog een mooie serie van 9 caramboles.Ad produceerde slechts 13 caramboles. Invaller Klaas Hendrik zorgde er vervolgens voor dat de 7-0 op de borden kwam door van Laura Vervoorn te winnen.Met deze 7-0 overwinning komt BVL Nassau Tapijt 2 weer terug aan de kop van de ranglijst.