Feestelijke officiële start nieuwbouw Poort van Breukelen

woensdag 10 januari 2018 10.44 uur | laatst gewijzigd: woensdag 10 januari 2018 10.47 uur | auteur: Persbericht Poort van Breukelen

De bouw van het eigentijdse bedrijfsverzamelcomplex Poort van Breukelen gaat donderdag 18 januari officieel van start. Burgemeester Marc Witteman van de gemeente Stichtse Vecht verricht daarbij een symbolische handeling. Aan de Amerlandseweg bij het NS Station in Breukelen vindt die dag een feestelijke bijeenkomst plaats met onder meer alle nieuwe gebruikers van het te bouwen pand.

Tijdens de bijeenkomst op de bouwlocatie geeft burgemeester Witteman het officiële spectaculaire startschot. Maarten Rövekamp van Rijn & Vecht Projectontwikkeling is blij met de start van de bouw. “Het mooie aan dit project is dat alle kantoor- en bedrijfsmeters eigendom worden van de gebruikers of individuele investeerders. Vaak is dit soort panden in eigendom van een institutionele belegger, hier is dat niet het geval. De gebruikers zijn eigenaar en allen baas in eigen pand. Het is even geleden dat op zo’n toplocatie bouwruimte vrijkwam in Breukelen.”

De Poort van Breukelen komt te staan op een prominente locatie. Iedereen die van de A2 naar Breukelen gaat, komt erlangs. Bij de bouw worden duurzame en waar mogelijk onderhoudsvrije materialen gebruikt en het complex is optimaal geïsoleerd. Op het dak is ruimte voor zonnepanelen om de stroomvoorziening duurzaam op te wekken. De gebruikers van de Poort van Breukelen kunnen het pand in het vierde kwartaal van 2018 betrekken.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES