Zoover Award - Boerderij Hazenveld gekozen tot beste kleine accommodatie in de regio Utrecht

donderdag 11 januari 2018 19.49 uur | laatst gewijzigd: donderdag 11 januari 2018 19.55 uur | auteur: Robbert Oelp

De provincie Utrecht heeft weer veel toeristen ontvangen afgelopen jaar, waarvan er velen, uit Nederland en ver daarbuiten, hebben overnacht in Kockengen bij boer Piet en boerin Marianne.
 Naast de bekende Gouden en Oranje Award is er een nieuwe Award toegevoegd. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. In Utrecht heeft Boerderij Hazenveld het hoogste waarderingscijfer in de regio behaald en mag zich nu met trots de beste kleine accommodatie in de regio Utrecht noemen. (Eigen foto).

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. Op 10 januari 2018 zijn de Awards feestelijk uitgereikt tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht.

Boer Piet en boerin Marianne: 'Trots zijn wij op onze Zoover Award Goud, voor beste kleine accommodatie in de provincie Utrecht. Met een cijfer van 9.4 zijn wij zeer goed beoordeeld door onze gasten. Hun complimenten stimuleren ons om onze hoge kwaliteit te behouden, hun kritiekpunten zijn voor ons altijd een leermoment, een verbeterpunt.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES