Mevrouw IJmker uit Maarssen-dorp viert 100e verjaardag

vrijdag 19 januari 2018 13.09 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 19 januari 2018 13.24 uur | auteur: Ria Poot

Opnieuw was het deze week feest in woonzorgcentrum Maria Dommer. Op 19 januari vierde mevrouw Rens IJmker in dagverzorging De Kleine Marie haar 100e verjaardag. Burgemeester Marc Witteman kwam de jarige feliciteren met een mooie bloementaart.

Mevrouw IJmker heeft het erg naar haar zin in De Kleine Marie. Ze was vrijdag het stralend middelpunt en genoot zichtbaar van de koffievisite van de burgemeester. Natuurlijk werd er door het hele gezelschap voor haar gezongen.

Op haar verjaardagsfeestje was ook haar dochter uit Tilburg aanwezig. Haar zoon woont in België en dat is wat ver weg om langs te komen. Mevrouw IJmker heeft 2 kinderen, 3 kleinkinderen en 7 achterkleinkinderen. Zondag geeft ze een feestje voor de hele familie.

De jarige woont al een tijd in Maria Dommer en ze was de voorzitter van het inmiddels opgeheven Maria Dommerkoor. Dat mevrouw IJmker van handwerken houdt was te zien aan het prachtige zelf gebreide twinset dat zij op haar verjaardag droeg. Verder houdt ze van tekenen en schilderen en kijkt ze graag naar muziekprogramma's op de televisie.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES