Callistas Weddings wint Love Awards Publieksprijs in de categorie Trouwambtenaar provincie Utrecht

vrijdag 02 februari 2018 15.18 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 02 februari 2018 14.22 uur | auteur: Persbericht Callistas Wedding

De Love Awards publieksprijs 2018 in de categorie Trouwambtenaar provincie Utrecht is gewonnen door Callistas Weddings uit Breukelen. Callista van Delft, die als trouwambtenaar al ruim 100 bruidsparen heeft mogen trouwen, ontving de felbegeerde Love Award op 1 februari tijdens een spannende uitreikingsmiddag in CitySense.

Met een gemiddelde publiekswaardering van 9.71 mag Callista van Delft zich per 1 februari dé publieksfavoriete trouwambtenaar van de provincie Utrecht noemen. De eer voor de landelijke titel ging naar Noord-Holland.

Callista heeft als trouwambtenaar inmiddels ruim honderd stellen in de echt verbonden en daarnaast als wedding planner tientallen succesvolle bruiloften op haar naam staan. Via een creatieve social media campagne bracht ze haar enorme netwerk van gelukkig getrouwde stellen en samenwerkingspartners op de hoogte van haar nominatie voor de Love Awards. Dat die massaal hun stem uitbrachten bleek tijdens de uitreiking.

Dat haar bedrijf Callistas Weddings enorm is gegroeid en dat ze een zeer gewilde trouwambtenaar, wedding planner en ceremoniemeester is, merkte ze het afgelopen jaar aan haar drukke planning. “Jullie verhaal mooi vertellen: persoonlijk, betrokken, authentiek en enthousiast, is wat ik het liefste doe en wat jullie kennelijk graag zien en horen. Daarom ben ik megatrots op deze award!”

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES