Verliespartijen voor BVL Nassau Tapijt

vrijdag 09 februari 2018 11.22 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 09 februari 2018 11.24 uur | auteur: BVL Nassau Tapijt

Biljartvereniging Langegracht, zoals BVL voluit heet, is een Maarssense biljartvereniging. De diverse teams van de vereniging speelden hun wedstrijden.

BVL Nassau Tapijt 1 verliest met 5-4 van De Biezen 2.
Harrie Meijer was niet opgewassen tegen het uitstekende spel van Rene v Dijk die Harrie in 16 beurten aftroefde.Laurens Niekerk liet de winst aan zijn neus voorbij gaan door met 2 caramboles verschil te verliezen van Andre Boekhout.Adri Stolker won alweer dit keer was Harrie Kraaijkamp in 27 beurten de verliezaar.Invaller Erik v Rhee met 6 caramboles verlaagd naar 35 liet dit niet over zijn kant gaan en leverde een prima partij af in maar 19 beurten liet hij tegenstander Danny Ruytenbeek geen enkele kans.

Koploper BVL Nassau Tapijt 2 verliest met 5-2 van Padoc 8.
Kopman Dave Tjoeng gaf nog wel het goede voorbeeld door in een prima partij in maar 17 beurten te winnen van Gerard v/d Hoeven. Kees Radings kwan net tekort om zijn partij ook in winst om te zetten hij verloor op het nippertje van Piet de Koning. Nando Broeke speelt niet zijn sterkste seizoen ook nu kreeg Nando in 20 beurten op de broek van Ton Blok.
Ondanks dit gevoelige verlies blijft BVL Nassau Tapijt 2 wel koploper.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES