RTV Stichtse Vecht

Proef 'Digitaal vragenuur Loenen' geslaagd

Dit voorjaar is er een proef geweest met een digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen. Deze dienst voldeed duidelijk aan de behoefte. Daarom gaat de bibliotheek vanaf vrijdagmiddag 26 juli weer twee keer per maand een digitaal vragenuur organiseren in de Bibliotheek Loenen. (Archieffoto Bibliotheek Loenen)

Herkent u dit : een foutmelding op de laptop die u niet begrijpt, een update die u moet installeren, een bijlage die u niet kunt openen, de meterstand die u via de computer moet doorgeven, een voicemail bericht dat u moet terugluisteren.
Opzoeken waar files staan, foto’s van een camping bekijken, foto’s delen via de telefoon, hoe doe je dat ?
Tegenwoordig kunnen steeds meer zaken geregeld worden met de computer. Sommige mensen vinden dit vervelend, anderen vinden het juist makkelijk.

Om inwoners van Loenen te helpen organiseert de Bibliotheek vanaf Vrijdag 26 juli op elke eerste en laatste vrijdag van de maand van 14.00 – 15.30 uur een digitaal vragenuur in de Bibliotheek Loenen.

Neem uw opgeladen laptop, tablet of telefoon mee. 
Heeft u geen laptop, tablet of telefoon en bent u nieuwsgierig naar het gebruik van een computer ? Ook dan bent u van harte welkom. Deskundige vrijwilligers van het Stichtse Vecht Computer Café gaan met u in gesprek en beantwoorden uw vragen. U hoeft zich niet op te geven maar kunt gewoon binnenlopen, ook als u géén lid bent van de Bibliotheek.