Ideeënfestijn voor verbeteringen wijkpark Maarssenbroek


vrijdag 04 oktober 2019 11.26 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 04 oktober 2019 10.29 uur | auteur: Website Gemeente Stichtse Vecht

Heeft u ideeën of wensen om het wijkpark in Maarssenbroek groener, sportiever of leuker te maken? Zoals een gezellige activiteit of een fysieke aanpassing aan het park? En wilt u zich inzetten om met elkaar nieuwe ideeën te realiseren? Of helpt u mee met de uitvoering van ingebrachte plannen? Laat het ons weten via de website van Sportpunt Stichtse Vecht, of eet met ons mee op woensdag 6 november tussen 17:00-19:00 uur bij het ideeënfestijn in het MEC in Maarssen. (Wijkpark Maarssenbroek).

Hoe werkt ‘t?
Het ideeënfestijn is onderdeel van het project Gezonde Buurten. Het wordt een feestelijke middag en avond voor iedereen, jong én oud; daar kijken we samen met een speciale jury naar alle ideeën die zijn ingediend en beslissen we met elkaar welke projecten we gaan uit voeren en hoe we dat gaan doen. Vervolgens werken we in kleine groepjes de ideeën verder uit. Er is ruimte voor ondersteuning van meerdere projecten en een budget van maximaal € 60.000,- beschikbaar om de ideeën (minimaal 5) uit te voeren.

Wie kan meedoen?
Iedereen van jong tot oud kan meedoen. Heeft u een idee en zin om er samen met ons werk van te maken? Laat het ons weten door uw plan voor het wijkpark - uiterlijk 20 oktober 2019 - te delen op de website van Sportpunt Stichtse Vecht. Daar kunt u antwoord geven op de volgende vragen:

Wat is uw plan? Voor welke locatie in het park is het bedacht?
Hoe draagt het bij aan een gezond, groen en vrolijker park? 
Hoe gaat u het uitwerken? Wie en wat heeft u daarvoor nodig?
Aanmelden voor het diner tijdens de ideeënmiddag- en avond op woensdag 6 november kan via leonie.schreurs@stichtsevecht.nl

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES