Leiding Zeeverkenners haalt EHBO-diploma

maandag 18 november 2019 10.34 uur | laatst gewijzigd: maandag 18 november 2019 13.21 uur | auteur: Scouting Johannes de Doper

Veiligheid voor alles zeggen de Zeeverkenners

De Zeeverkenners timmeren hard aan de weg.

Dit weekeinde zijn er weer diploma's gehaald! De EHBO snelcursus, dit keer. Deze cursus is een samenwerking tussen Scouting Nederland en het Rode Kruis. Met twee gecertificeerde EHBO-ers Niek Eilander en Koert-Jan de Weert hoopt Zeeverkenners Johannes de Doper het varen nog veiliger te maken voor de Jeugd.

De cursus werd aangeboden door Scouting Regio Drie Rivieren en werd gegeven door de heer Wim Schols in het gebouw van Scouting De Vliegende Pijl in Utrecht. Het is een intensieve cursus die voorafgegaan werd door e-learning modules. Wat zijn we toch gezegend, dat er in deze tijd met internet zoveel mogelijk is!

Uiteraard zal deze kennis doorgegeven gaan worden aan onze matrozen. Mocht u dus nog oude verbanddozen hebben, of zaken die over de datum zijn aan gazen etc. We horen het graag, opdat we de jeugd de beginselen bij kunnen brengen van de Eerste Hulp Bij Ongelukken.

Laat je zien, laat je horen!

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES