Vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar bekend

vrijdag 22 november 2019 08.00 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 22 november 2019 23.19 uur | auteur: Robbert Oelp

Tijdens de door de gemeente gefinancierde en door de Vrijwilligerscentrale georganiseerde feestavond voor vrijwilligers in Stichtse Vecht is de vrijwilliger en vrijwilligersgroep van het jaar bekend gemaakt. De organisatie van deze jaarlijkse prijs is in handen van 't Gilde Stichtse Vecht. De jury bestaat uit onafhankelijke inwoners die allen betrokken zijn bij het lokale vrijwilligersleven.

Als vrijwilliger van het jaar werd Cor van Nieuwkerk gekozen en de op- en afbouwgroep Cabaret Nigtevecht  tot vrijwilligersgroep van het jaar. 

Er waren drie vrijwilligers genomineerd voor de ‘vrijwilliger van het jaar.’ Dat waren:  Mevrouw I. Dolman-Renkema uit Loenen aan de Vecht. Zij is als sinds de jaren 60 actief als vrijwilliger in Loenen. De heer C. van Nieuwkerk uit Breukelen. De heer Van Nieuwkerk is al heel veel jaren vrijwilliger bij de diverse stichtingen, verenigingen en instellingen. Mevrouw A. Grim, zij is vrijwilliger bij MZ&PC de Fuut en OSM Badminton. 

Er waren drie groepen genomineerd voor de ‘vrijwilligersgroep van het jaar.’ Dat waren: Vrijwilligers Snavelenburg, Stichtse Vecht Computer café en opbouw- en afbouwgroep Dorpshuis Nigtevecht.

Het door de Vrijwilligerscentrale georganiseerde feestavond stond in het teken van 'Het Circus'. Het gezellige feest werd goed ontvangen door de in grote getale aanwezige vrijwilligers van Stichtse Vecht. 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES