Wegens succes extra voorstelling 'One Flew over the Cuckoos Nest'

vrijdag 17 januari 2020 14.29 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 17 januari 2020 14.34 uur | auteur: Theatergroep Maarssen '32

De voorstellingen 'One Flew over the Cuckoos Nest' van theatergroep Maarssen '32 waren in korte tijd helemaal uitverkocht. Daarom komt er een extra voorstelling op zaterdag 14 maart om 15 uur.

One Flew over the Cuckoos Nest Pillen, potje kaarten, pesterijen, kringgesprekken. Zo gaan de dagen voorbij, totdat een onwillige patiënt zijn intrede doet en het leven van iedereen in de inrichting op z‘n kop zet. Een enorme energie gekoppeld aan een nog groter rechtvaardigheidsgevoel zorgen voor nieuwe situaties en andere inzichten, maar ook voor heel veel lol.

Het boek One Flew over the Cuckoo’s Nest werd in 1962 geschreven door Ken Kesey en in 1975 succesvol verfilmd. Het thema wat dicht aan de oppervlakte ligt zou de aanklacht tegen de slechte omstandigheden in de psychiatrie kunnen zijn. Maar wie goed leest ziet dat het diepere thema veel meer omvat. Discriminatie en het gevecht van een individu tegen de maatschappij zijn thema’s die vandaag de dag nog steeds actueel zijn.

Extra voorstelling op zaterdag 14 maart om 15 uur
Toegangsprijs, inclusief 1 drankje in de pauze: € 15 euro
Toegangskaarten kunt u bestellen via de website www.maarssen32.nl.

Theater Villa Concordia, Concordiastraat 67A, 3551 EM UtrechtMAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES