Bowlingvereniging Maarssen daagt Rotary Maarssen

maandag 03 februari 2020 08.14 uur | laatst gewijzigd: maandag 03 februari 2020 07.18 uur | auteur: Rotary Maarssen Breukelen

Bowlingvereniging Maarssen heeft meegedaan aan de actie 'Beat the Rotary' van Rotary Maarssen. De actie hield in dat je als vereniging de leden van Rotary Maarssen uitdaagt in je eigen sport en daarmee een bedrag van 500 euro wint. De 50+ spelers van Bowlingvereniging Maarssen, die op nationaal niveau goed presteren in de bowlingsport hebben de Rotary uitgedaagd. Zij wilden de opbrengst van 500 euro doneren aan de G-bowlers van BV Maarssen zodat zij hiervoor speciaal aangepaste bowlingballen met een inklapbaar handvat kunnen aanschaffen.

Rotary Maarssen was hierover enthousiast en besloot op de uitdaging in te gaan. Zij besloten zelfs het bedrag al toe te zeggen en een gezellige avond bowlen waarbij ook een aantal van de G-bowlers aanwezig zijn te ambieren boven een wedstrijd. Deze bowlingavond zal op donderdag 13 februari aanstaande plaatsvinden van 19:00 tot 21:00 uur. Er zal dan op 6 banen gespeeld worden in twee shifts in teams waarin een G-bowler, een of twee leden van Rotary Maarssen en een of twee 50+ spelers van BV Maarssen spelen. Bison Bowling Maarssen stelt voor dit goede doel zijn banen gratis ter beschikking. Er zullen tevens trainers en coaches van BV Maarssen aanwezig zijn om de leden van Rotary Maarssen te voorzien van nuttige bowling tips.

Documenten

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES