Maarssense auteur genomineerd voor boekenprijs

dinsdag 18 februari 2020 17.10 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 18 februari 2020 16.15 uur | auteur: De Rebellen van de Bunnikside

De supporters van FC Utrecht maken op 14 maart kans op hun eerste prijs van het seizoen. Op die datum maakt de redactie van het tijdschrift Staantribune de winnaar bekend van de wedstrijd ‘Voetbalboek van het jaar 2019’.

De Utrechters doen mee aan de wedstrijd met het boek ‘De Rebellen van de Bunnikside’ dat in september 2019 verscheen van de hand van de auteurs Remco Kraak, Mike Vermeulen en Maarssenaar Danny van der Linden.

'We zijn geselecteerd uit een groot aantal uitgegeven voetbalboeken in 2019. Andere genomineerden zijn onder andere de biografieën van Johan Cruyff, Marco van Basten, Theo Jansen en Memphis Depay', zegt Remco Kraak. 'Het zou geweldig zijn als we deze prijs in de wacht kunnen slepen.' De nominatie is bijzonder omdat de schrijvers er voor hebben gekozen geen grote uitgeverij te benaderen. 'We hebben alles helemaal zelf gedaan', zegt Mike Vermeulen. 'Van het schrijven, tot de opmaak en de verzending van de bestellingen via onze eigen webshop.'

Stemmen op ‘De Rebellen van de Bunnikside’ kan via de website van Staantribune:

STEMPROCEDURE (zeer eenvoudig)
1-Klik op deze link en breng je stem uit op het boek ‘De rebellen van de Bunnikside’.
2- Vul bij het stemmen je naam en e-mailadres in. Na het stemmen ontvang je een e-mail waarin je je stem moet bevestigen. ZONDER DEZE BEVESTIGING TELT JOUW STEM DUS NIET!
HOE BEVESTIG JE JE STEM?
1- Je krijgt een mail van Riddle. kan in Spambox terecht gekomen.
2- Als je niet op de link kan klikken, kopieer de link dan in een nieuwe browser en druk op enter. in dat scherm kan je je stem bevestigen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES