Fysio Sport & Training Vechtstede neemt voorzorgsmaatregelen tegen Coronavirus

vrijdag 28 februari 2020 14.21 uur | laatst gewijzigd: vrijdag 28 februari 2020 13.35 uur | auteur: Ria Poot

Nu de eerste melding van besmetting met het Coronavirus in ons land een een feit is, worden er bij Fysio Sport & Training Vechtstede voorzorgsmaatregelen tegen besmetting genomen.

Bij Fysio Sport & Training Vechtstede in de Maarssense wijk Zandweg Oostwaard, staat vanaf nu bij de receptie een dispenser met desinfecterende vloeistof klaar. Alle sporters en bezoekers worden vriendelijk verzocht om bij binnenkomst hun handen te desinfecteren.

Ook hebben de sporters een nieuwsbrief ontvangen, waarin ze info krijgen over een aantal maatregelen die gezamenlijk genomen kunnen worden om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.

De trainingsruimtes, behandelkamers, kleedkamers, sanitaire voorzieningen en wachtruimtes worden altijd al zorgvuldig door de medewerkers van Fysio Sport & Training Vechtstede gereinigd. Daarnaast worden nu ook de handvatten van de apparaten en alle deurklinken extra vaak schoongemaakt. En helaas voor alle sporters die nog graag even een pepermuntje in hun mond stoppen na het sporten: de pepermuntschaal is tijdelijk van de balie gehaald.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES