Kofferbridge

maandag 09 maart 2020 11.21 uur | laatst gewijzigd: maandag 09 maart 2020 10.28 uur | auteur: Kofferbrigde

De 23e kofferbridgedrive stond op zaterdag 7 maart op het programma.

Met het steeds dichterbij komende corona-virus moest de commissie zich vooraf buigen over de voors en tegens van het laten doorgaan of annuleren van het evenement. Uiteindelijk is besloten om het te laten doorgaan, maar van de meer dan 70 paren die zich aanvankelijk hadden aangemeld, hebben een behoorlijk aantal zich ook weer afgemeld. Misschien vanwege virus-verschijnselen of virus-angst, maar misschien ook om heel andere redenen. Even leek het erop dat er minder dan het gebruikelijke aantal paren over zou blijven, maar met last-minute invallers om de opengevallen plekken op te vullen, kon er uiteindelijk toch met 60 paren gestart worden.

De vaste wedstrijdleider Jaap Tennekes moest vanwege persoonlijke omstandigheden verstek laten gaan, maar is door Wim Versteeg prima vervangen en voor wat computer-technische hulp mochten we een beroep doen op Theo Meulemans. Wim en Theo bedankt.

Na het openingswoord door voorzitter Hans Olij, kon de drive van start gaan en tussen de  24 spellen door was er voldoende tijd voor een hapje en een drankje.

De uitslag leverde de volgende top-3 op:
1. Eefke Crama & Koos v.d. Geest (66,88%),
2. Mariska Vet & Eugène v. Diepen (62,28%)
3. Joke Hofman & Wim Wildschut (61,42%).

Bij de foto: De winnaars met de wisselbeker en de bloemen.

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES