The boys are back in town!

zondag 12 april 2020 10.37 uur | laatst gewijzigd: zondag 12 april 2020 11.20 uur | auteur: Erwin Wildschut

Met ingang van komend seizoen mogen we weer een nieuw team verwelkomen bij onze senioren. Maar eigenlijk moeten we spreken van de terugkeer van een grote groep 'verloren zonen'. We zijn bijzonder trots dat deze jongens komend seizoen weer het geelblauw van #OSM75 gaan verdedigen. Al in een vroegtijdig stadium van het lopend seizoen werd er contact gelegd over een mogelijke terugkeer van deze sterren van weleer.

De contacten waren vanaf het eerste moment doelgericht en constructief. Begin april zijn we om de tafel gaan zitten en hebben goede afspraken gemaakt, naar aanleiding waarvan de terugkeer definitief werd. Alle vierentwintig kanjers zijn inmiddels ingeschreven en daarmee terug op het oude nest.

Al deze jongens hebben een OSM verleden, dat is het mooiste van het verhaal. Een groot deel van deze groep maakte deel wellicht wel één van de meest succesvolle A1 teams uit het OSM verleden. In 2009 promoveerde dit team in een bloedstollend mooi promotietoernooi naar de divisie, onder leiding van Dennis van Beem en Erwin Beekvelt. Wat een beleving zat er in dát team. Hoe mooi is het dan ook dat uitgerekend deze jongens het goede gevoel hebben om nu terug te keren naar OSM ’75. Het is de boys opgevallen dat we goed bezig zijn bij OSM ’75 en dat een terugkeer nu een logische stap is.

 

1e rij v.l.n.r.: Michael Kuipers, Casper Peters, Rutger Taal, Rodney van Ettekoven, Nick Kooijman, Kevin Langerak
2e rij v.l.n.r.: Michel van Alphen, Jeroen van den Brink, Jeffrey Brandsen, Jeff Helsloot, Kenneth van den Bovenend, Wesley van Zoolingen
3e rij v.l.n.r.: Sven Kleine, Mick Visser, Bas Jacobs, Wesley Kuik, Roger Dekker, Bryan Mulder
4e rij v.l.n.r.: Jerry den Dijker, Sander Hensbergen, Mick den Dijker, Justin van der Pas, Patrick Spaan, Rens Kappenberg

Het feit dat een groot deel van de groep ook heeft aangegeven vrijwilligerswerk te willen doen binnen de club onderstreept het goede gevoel dat we over en weer met elkaar hebben. Het team heeft ook een mooie kledingsponsor gevonden in de firma A. Daalhuizen Schoonmaakdiensten. Daarover later meer.

Het is goed om te zien dat de afgelopen twee seizoenen jongens en meiden weer terugkeren op het vertrouwde en gezellige nest op Sportpark Fazantenkamp. 

Voor nu vooral welkom (thuis) mannen!

#Vriendendoorvoetbal

Bestuur OSM '75

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES