Nieuws OSM '75 Zaterdagselectie seizoen 2020-2021

dinsdag 21 april 2020 20.26 uur | laatst gewijzigd: dinsdag 21 april 2020 20.33 uur | auteur: Erwin Wildschut

Ook al mag er op dit moment niet gevoetbald worden, onze Technische Commissie heeft achter de schermen keihard aan een nieuwe zaterdagselectie gebouwd. We mogen stellen dat dit succesvol is gegaan.

OSM ’75 staat bekend om het feit dat we onze selecties bouwen rondom “eigen jongens”. Als we op zoek gaan naar nieuwe aanwinsten putten we conform ons Technisch Beleid het liefst uit eigen opleiding en halen we mensen van “buiten” die bij voorkeur een connectie met OSM hebben of hebben gehad. Met een flinke kwaliteitsinjectie in de selectie wil OSM '75 echt een stap voorwaarts zetten. 

We zijn enorm trots dat we de volgende 'nieuwkomers' mogen voorstellen. Allereerst vijf spelers die overkomen van HMS. Najman Rahmani (25), 14 jaar terug spelend in onze D1. Daarna gespeeld bij Elinkwijk en FC Utrecht. Gestopt vanwege school en daarna de draad weer opgepakt bij FC Breukelen. Heeft uitgesproken ambities met onze club. Masud Haidari (27), ook verdedigend ingestelde speler, die ook zijn roots bij OSM heeft. Ook vanwege studie gestopt en vorig jaar de draad met veel plezier weer opgepakt. Wesley van Alphen (25), behoeft nauwelijks introductie, krachtpatser op het middenveld. Hele jeugdopleiding bij OSM gehad. Met zijn terugkeer gaat een wens in vervulling! Mick van der Biezen (23), ras OSM-er, bloedfanatieke keeper, die ooit op ons internationale C1-toernooi beste keeper werd en zelfs toen twee keer vanaf de stip scoorde. Cavit Yavuz (24), ook terug van weggeweest. Aanvallende speler, snel met groot scorend vermogen.  Naast deze 5 begroeten wij Tugay Akgül (24), een aanvallend ingestelde speler die in het verleden bij OSM ’75 heeft gespeeld. Zijn vorige clubs zijn Faja Lobi en afgelopen seizoen IJFC. Michael Minjon (22), “kind van de club”, terug van weggeweest, na een opleiding voor de Luchtmobiele Brigade van Defensie. Michael is een verdediger pur sang.

 

Naast deze zeven nieuwkomers mogen we vanuit onze JO19-1 vijf nieuwe spelers begroeten. Fantastisch om te zien hoe onze jeugdopleiding en ons Technisch Beleid daarin succesvol zijn.  Diego van Breet (18), afgelopen seizoen aanvoerder van onze JO19-1. Centrale middenvelder, technisch begaafd. Ricardo van der Mark (19), fysiek sterke speler, op meer plekken inzetbaar. Ricardo van den Brink (19), technisch begaafde en getalenteerde keeper, die halverwege dit seizoen overkwam van sv Vechtzoom. Burak Özalp (19), snelle opkomende en scorende rechtsback. Daninho Belfor (19), controlerende verdediger, die graag spel verdeelt. 

 

Na een bewogen seizoen zijn we er zeer trots op dat onderstaande 23 spelers hebben besloten OSM '75 als vereniging en de zaterdagselectie in het bijzonder trouw te blijven. Dave Trentelman, Desley van Soolingen, Enrique Herrera, Evan Bousché, Faouzi el Fakrouni, Ferenc Heijligers, Jim Karsten, Joshua van Duinkerken, Joshua van Maarseveen, Jules van der Velden, Lorenzo Franken, Merijn Siemons, Mike Franken (niet op de foto), Mohammed el Khinifri (niet op de foto), Morris Breed, Peter Verheijdt, Prince Adams, Rico Voolstra, Stan Wieser, Steven Hofwijks (niet op de foto), Tarik Bel Hadi, Thomas Hubregtse, Tristan van Maarseveen.

 

Met 35 man is de selectie van OSM zo goed als rond. We zijn op enkele plekken nog aan het kijken naar versterking. Zodra er updates te melden zijn over onze selectie, zullen we die ook direct kenbaar maken. Ook werken we hard aan de technische en medische staf rondom onze selectie. Ook daarover binnenkort meer.

Bron: Bestuur en TC

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES