Beleef je ultieme Festivalgevoel thuis deze zomer!

donderdag 21 mei 2020 10.27 uur | laatst gewijzigd: donderdag 21 mei 2020 11.29 uur | auteur: Evenementenorganisatie Bruisend

Omdat jij niet naar onze foodtruck festivals kunt komen, bezorgen wij deze @HomeFestivalBox bij je thuis! Zo beleef je het ultieme festivalgevoel deze zomer in je eigen tuin.

Wie gun jij deze @HomeFestivalBox?
De box is lekker goed gevuld met o.a. een bierproeverij met speciaalbierglas, een fles goede Prosecco en watermeloencocktail. Daarnaast de eventkit van evenementenorganisatie Bruisend: Kom direct in contact met diverse foodtruck ondernemers, muzikale acts en bruisende leveranciers om jouw mini festival thuis compleet te maken.

Er zitten vouchers in de box t.w.v. €12,50 en diverse gadgets. Nu ook zelfs met een link voor een gratis bezoek aan de Brouwerij van @ALFA inclusief hapjes en drankjes voor 2 personen t.w.v. €25,00.
Onder de eerste 25 bestellingen, verloten wij 2 gratis boxen. Bestel nu je @HomeFestivalBox via www.athomefestivalbox.nl en geef aan wie jij deze te gekke box gunt! (Je kunt de box natuurlijk ook gewoon voor jezelf bestellen!)
De box heeft een waarde van €52,50 maar is nu tijdelijk te bestellen voor €35,00 ex verzendkosten per stuk.

Wat moet je precies doen:
- Like de fbpagina: Athomefestivalbox
- Deel dit bericht
- Tag hieronder de naam wie jij de box gunt, maar geef deze ook aan in je bestelling

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES