Open Training voor meisjes bij VV Maarssen

zondag 28 juni 2020 10.55 uur | laatst gewijzigd: zondag 28 juni 2020 12.16 uur | auteur: VV Maarssen

VV Maarssen organiseert een Open Training voor meisjes. Deze vindt plaats op zondag 12 juli van 10.00 tot 11.30 uur op Sportpark Daalseweide. Meisjes in alle leeftijdsklassen kunnen die ochtend gratis meetrainen en op die manier spelenderwijs kennismaken met voetbal. Ook speelsters met enige ervaring zijn welkom.

Steeds meer meisjes willen voetballen. Het meidenvoetbal is in Nederland de snelst groeiende sport. VV Maarssen, een gezellige en laagdrempelige vereniging voor mensen uit Stichtse Vecht en omliggende regio, heeft al heel lang ervaring met meidenvoetbal.

Kennismaken met het meisjesvoetbal bij VV Maarssen kan tijdens de speciale gratis Open Training op zondag 12 juli. Er zal onder deskundige begeleiding getraind worden op diverse voetbal-onderdelen:

techniektraining, loopcoördinatie en partijvormen. Meiden in alle leeftijdscategorieën zijn van harte welkom om te komen voetballen bij VV Maarssen. Voor het nieuwe seizoen is VV Maarssen vooral op zoek naar speelsters die geboren zijn in 2010 en 2011 voor de MO11; en meiden uit 2008 2009 voor de MO13.

Aanmelden
Meisjes die willen meedoen aan de open training van 12 juli moeten zich alleen even aanmelden via meisjes@vvmaarssen.nl. Via dat mailadres zijn ook alle vragen te stellen over het meisjesvoetbal bij VV Maarssen.
Wil je direct inschrijven dan kan dat via de site: https://www.vvmaarssen.nl/inschrijven/

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES