RTV Stichtse Vecht

Schuif-es-aan

Onder het genot van een goed verzorgd driegangen menu hebben we in het wijkcentrum de afgelopen jaren veel gasten een gezellige avond kunnen bezorgen.

Het schuif-es-aan team vond het dan ook erg jammer dat we vanwege de RIVM maatregelen de afgelopen maanden "op slot" gingen.

Nu het wijkcentrum weer open mag hebben we naar een manier gezocht en gevonden om weer van start te gaan, natuurlijk met inachtneming van de huidige RIVM regels.

Vanwege de handhaving van de anderhalve meter afstand kunnen we geen lange tafel meer dekken maar hebben we plaats voor 3 tafels met 4 personen. Op 26 juni hebben wij getest of schuif-es-aan met 12 deelnemers en 3 vrijwilligers mogelijk is. Bij binnenkomst waren de gasten meteen enthousiast en vonden dat het er allemaal erg gezellig uitzag en waren blij dat er weer een schuif-es-aan georganiseerd werd. Het was een beetje wennen allemaal maar het werd ondanks de hoge temperatuur en de anderhalve meter afstand toch weer een ouderwets gezellige avond.

Daarom gaan we op 31 juli weer van start!! Truus en Tjeerd gaan koken (wat weten we nog niet) en blijven in de keuken, Tilly verzorgd zoals gebruikelijk de drankjes en serveert de maaltijd. Wij vragen u de deelnamekosten van € 10,00 p.p. met gepast geld te betalen. Bent u alleenstaand en wilt u erbij zijn, dan kunt u zich aanmelden door op zaterdag 4 juli vanaf 9.00 uur te mailen aan overnoord@gmail.com of door het antwoordapparaat ( tel.nr . 751840) in te spreken.
We hopen u de 31e weer te verwelkomen, maar ook hier geldt, voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of hebt u andere klachten, blijf dan thuis maar laat het ons alstublieft even weten.