Extra recreatiemogelijkheden rondom huis tijdens de staycation.

vrijdag 17 juli 2020 17.01 uur | laatst gewijzigd: zaterdag 18 juli 2020 20.40 uur | auteur: InnStyle
  • Foto: Jeroen Boere
  • Foto: Jeroen Boere
  • Foto: Jeroen Boere

InnStyle lanceert deze zomer een nieuw particulier concept: Saahm. Samen de schouders eronder. Juist nu is de tijd om samen te delen en te ondernemen.

Aan de rand van de Maarsseveense Plassen bevindt zich evenementenlocatie InnStyle. Deze verborgen parel lanceert deze zomer een nieuw concept: Saahm. Normaal richten zij zich voornamelijk op verrassende, zakelijke bijeenkomsten en evenementen. De opgelegde maatregelen voor de evenementenbranche vanwege de uitbraak van het corona virus brachten het bedrijf ruim drie maanden geleden abrupt tot stilstand; de omzet althans. ‘’Niet de flexibiliteit en creativiteit, want binnen een paar dagen borrelde dit nieuwe concept al op’’: aldus eigenaar Maurice Andringa.

De afgelopen tijd hebben zij samen met jarenlange lokale partners en leveranciers een innovatief en creatief project opgezet, voor de particuliere bezoeker uit de weide omgeving van gemeente Stichtse Vecht. Met het gezamenlijke en gedeelde enthousiasme is daar een prachtig Corona-proof concept uit ontstaan. Door het sublieme idee zijn de lokale partners hier graag onderdeel van en bereidt zich hieraan te verbinden. Om samen te bouwen, samen schouders eronder te zetten en positief te blijven met waardering naar elkaar in voor- en tegenspoed.

Ook de gemeente is enthousiast. Op deze manier draagt InnStyle met veel plezier bij aan de recreatiemogelijkheden in de gemeente én de grote behoefte van nu: ontmoeten, samen zijn, vakantie in eigen land en vooral veiligheid. Het geeft de bezoeker de mogelijkheid om te variëren binnen de recreatiemogelijkheden die er zijn rondom de Maarsseveense Plassen en het is een extra visitekaartje voor deze prachtige omgeving, naast de succesvolle en mooie initiatieven die er al zijn.

Saahm is samen afspreken aan het meer en gaat verder dan zomaar een pop-up restaurant op een unieke plek. Dé plek waar je samen met je familie en vrienden geniet van een exclusief dagje uit met: activiteiten op zowel het water als op het buitenterrein en heerlijke lunch-, fingerfood en dinergerechten, live bereidt door de chef-koks. Saahm is beperkt beschikbaar in juni, juli, augustus en september. Welkom! Reserveer snel via www.saahm.nl/reserveren

(Niet alleen buiten is het genieten van deze prachtige omgeving. Ook bij minder goed weer of in de avond geniet de gast van de food&drinks in de ruime foyer met weids uitzicht over de Maarsseveense Plassen).

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES