Woningstichting Vecht en Omstreken: Na een bestaan van ruim 100 jaar voelen wij ons als nieuw

woensdag 02 september 2020 14.38 uur | laatst gewijzigd: woensdag 02 september 2020 15.44 uur | auteur: Woningstichting Vecht en Omstreken

We zijn nu officieel een woningstichting. Vol enthousiasme presenteren wij onze bijbehorende, nieuwe huisstijl. U herkent ons nog steeds aan onze naam, onze kernwaarden en onze dienstverlening.

Woningstichting Vecht en Omstreken
Goed wonen is voor Woningstichting Vecht en Omstreken meer dan een goede woning voor mensen met een klein inkomen. Wij weten wat er speelt in de regio en bij onze huurders. We zoeken met onze partners voortdurend naar oplossingen om prettig wonen mogelijk te maken.

Onze kernwaarden
Samen - We zijn niet de enige partij die zich inzet voor het wonen in wijken en buurten. Daarom trekken we graag zoveel mogelijk op met partners en bondgenoten op lokaal, regionaal en landelijk niveau. We doen het samen.
Begripvol - Goed wonen is maatwerk. We kennen onze huurders en voelen ons betrokken bij hen. We begrijpen de wensen en verwachtingen.
Oplossingsgericht - Om ons doel te bereiken zijn we open en benaderbaar. We gaan in gesprek met mensen die een mening, een idee of een plan hebben om samen te komen tot de beste aanpak.
Duurzaam - We richten ons op de toekomst. We streven naar een energiezuinig woningbezit, een duurzame, wendbare organisatie en goed wonen voor de lange termijn.

Onze nieuwe huisstijl
Onze lokale betrokkenheid en onze kernwaarden komen terug in onze nieuwe huisstijl. Het lettertype zonder hoofdletters straalt laagdrempeligheid uit. De huisjes staan voor goed wonen. Het &-teken staat voor verbinding tussen organisatie, huurders en partners. Want goed wonen doen we samen.

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Ga naar www.vechtenomstreken.nl

 

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES