Wij hebben een leuke vacature voor een enthousiaste voorlichter

woensdag 09 september 2020 12.03 uur | laatst gewijzigd: woensdag 09 september 2020 13.48 uur | auteur: Corry Flantua

Net als je denkt aan een nieuwe uitdaging, komt deze leuke functie voorbij.

Heb je hart voor mensen met dementie en wil je een steentje bijdragen aan het verbeteren van kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun mantelzorgers dan is deze functie misschien wel geschikt voor jou!  

Als één van de 48 regionale afdelingen, Westelijk Utrecht van Alzheimer Nederland houden wij ons voornamelijk als bestuur bezig met voorlichting en belangenbehartiging.

Wij zijn actief in de dementieketens binnen onze regio, organiseren, samen met vrijwilligers, de vijf Alzheimer Cafés in de plaatsen Abcoude, Vinkeveen, Breukelen, Maarssen en Woerden en organiseren verschillende activiteiten rondom Samen dementievriendelijk en Wereld Alzheimer Dag, jaarlijks evenement op en rondom 21 september.

Als bestuurslid voorlichting hou je je bezig met het ontwikkelen van plannen met betrekking tot uitbreiding van voorlichtingsactiviteiten in de regio. Geef je ondersteuning en coaching aan de voorlichters en zet je in om samenwerking met Samen dementievriendelijk verder vorm te geven.

Je maakt gebruik van het voorlichtingsmateriaal van Alzheimer Nederland, Samen dementie vriendelijk en van de informatie op de website: www.dementie.nl
Daar waar het past, stimuleer je in jouw regio gebruik te maken van het aanbod van trainingen vanuit Samen dementievriendelijk.

Via deze link vind je een uitgebreide beschrijving van de vacature https://bit.ly/3b3deWJ

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de huidige voorlichter

Anke Prins
voorlichter, afdeling Westelijk Utrecht
mail: a.prins@alzheimervrijwilligers.nl

Onze afdeling is ook te vinden op Facebook https://bit.ly/2wqZxkl en Twitter https://twitter.com/Alzheimerwuwest

MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES